Posztertapéta

POSZTERTAPÉTÁK, TAPÉTÁK, VÁSZONKÉPEK

A Tapétagyárral létrejött  izgalmas együttműködés keretében fotóim nagy része már poszter és tapéta formájában is rendelhető!

Válassz sajátos fotográfiáim közül és a Tapétagyár  kinyomtatja neked egyedi méretben tapéta, vászonkép vagy öntapadós anyagra!

Képek a falon

Napjaink lakberendezésében ismét egyre nagyobb teret hódítanak a posztertapéták. Lelkünket inspirálva alakíthatják át a bennünket körülvevő teret, közel hozva magunkhoz kedves emlékeink színhelyeit, kedvenc utazásunk, városunk hangulatát. Egy jól megválasztott absztrakt, geometrikus részlettel, vagy egy színes minimál képpel központi elemként nagyszerűen dekorálhatunk bármilyen helyiséget. Egyetlen falon alkalmazva, akár csak egy tapéta csíkként felhelyezve pedig a kép már önálló műalkotásként jelenhet meg.

A tapétákról

A Tapétagyár termékei környezetbarát PVC mentes alapanyagra egy 3. generációs LATEX nyomtatási technológiával készülnek, mely a legmagasabb környezetvédelmi díjakat és elismeréseket is megkapta. (bővebben a www.triform.hu weboldalon találhat a technológiáról) Nem mérgező, nincs semmilyen oldószer párolgás, teljesen szagtalan. Egyetlen nyomtató amivel kórházakban, óvodákban lehet alapanyagot nyomtatni.

Az egyedi tapéták, poszterek, fal vagy ablak matricák akár vízálló, mosható, karcálló  alapanyagokból is választhatók.